Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer – Airport Taxi van/naar Zaventem, Charleroi, Schiphol, Dusseldorf

Goedkoop Luchthavenvervoer van / naar luchthaven Zaventem, Charleroi, Luik, Oostende, Schiphol, Dusseldorf, Keulen en andere luchthavens. Wij bedienen zowel binnenlandse als buitenlandse luchthavenvervoer. De bestelling wordt bevestigd automatisch via een mail met een reservatienummer.

 

Gemakkelijke stappen van taxi boeking:

  • Bestel uw taxi op voorhand.
  • Gebruik ons boeking systeem, geef uw adres in en het systeem geeft u de prijs op en dan kan u de geschikte wagen kiezen.
  • Na de bestelling de klant krijgt een bevestiging met een toegangscode op uw bestelling. Met deze toegangscode kan u uw bestelling aanpassen en in de toekomst bestellen.

 

Pick-up informatie op de luchthaven:

In de luchthaven van Zaventem wachten onze chauffeurs in de aankomsthal voor de “Java Coffee Shop” met een bordje/tablet met de naam van de persoon of van de groep erop. Onze chauffeurs gebruiken smartphone om de vluchtstatus te checken.

Op de luchthaven van Charleroi wachten onze chauffeurs voor de uitgang van de Luchthaven met een bordje/tablet met de naam van de persoon of van de groep erop. Onze chauffeurs gebruiken smartphone om de vluchtstatus te checken.

Bij online booking vragen wij jullie vriendelijk uw vluchtnummer en gsm nummer niet te vergeten in te vullen.  Bij extra informatie kan men toevoegen: b.v buggy, kinderzetel ( de leeftijd van het kind moet vermeld zijn) of een specefieke vraag stellen. Alle vragen worden minimum binnen het uur beantwoord, maximum 24 uur.

Website van Brussels Airport .        Website van Charleroi Airport

 Intercity

Onze dienstverlening strekt zich uit over gans België. Wij zijn gespecialiseerd in intercity verbindingen en luchthavenvervoer. Ook voor internationaal en zakenvervoer. Vervoer tussen steden zoals Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge. Uw bestelling wordt via een mail bevestigd. Onze chauffeurs wachten in het station met een bordje en brengen u veilig naar uw bestemming.

Onze prijzen

Airport Taxis werkt met een duidelijke prijszetting. Wij vragen geen instapgeld en geen verborgen kosten. De klant krijgt een bevestiging met de prijs op.

Bestel taxi online

Taxi online bestellen:

Boek uw taxi online op voorhand via onze online boeking formulier. Na uw bestelling krijgt u uw bevestiging automatisch via de mail. Voor meer vragen u kan ons altijd contacteren via chat, mail of telefonisch.
Bestel taxi online